مدیریت ایمنی مواد غذایی(ایزو 22000)

این یک استاندارد بین‌المللی است که مقتضیات یک سیستم مدیریت غذا را در سازمان‌های موجود در زنجیره غذایی از مزرعه تا چنگال» تحت پوشش قرار می‌دهد.
این یک استاندارد بین‌المللی است که برای هر فعالیت در زنجیره غذایی، شامل سازمان‌های تولیدکننده تجهیزات، مواد بسته‌بندی، عوامل تمیزکننده، افزودنی‌ها و مواد متشکله مناسب است.
ایزو 22000 نیز مثل ایزو9001، برای یکپارچه‌سازی سیستم مدیریت شرکت‌ها و سیستم مدیریت ایمنی غذای آنها مناسب است.
این استاندارد، عناصر کلیدی را برای تأمین ایمنی غذا در زنجیره غذایی ترکیب می‌کند از جمله:
•    ارتباط فعال
•    مدیریت سیستم
•    کنترل خطرات ایمنی غذا از طریق برنامه‌های پیش‌نیاز و طرح‌های HACCP
•    بهبود و به‌روزرسانی دائم سیستم مدیریت ایمنی غذا
مزایای ایزو22000
•    معرفی فرایندهای شناخته شده بین‌المللی در کار شما
•    ایجاد اعتماد برای تأمین‌کنندگان و سهامداران در کنترل خطرات توسط شما
•    محقق ساختن کنترل خطرات در زنجیره تأمین شما
•    ایجاد شفافیت در پاسخگویی و مسئولیت‌ها
•    بهبود و به‌روزرسانی مداوم سیستم‌های شما

اخذ استاندارد ایزو 22000:2005 ISO باعث می شود سازمانها در رابطه با مدیریت ایمنی مواد غذایی به روز باشند و از جدیدترین روشهای این گواهینامه استفاده کنند تا در حفظ سلامت مواد غذایی کوشا باشند. پس می توان گفت این گواهینامه برای دنیای امروز واقعا کارایی بسزایی خواهد داشت.زیرا سلامت افراد جامعه در گرو رعایت موارد ایمنی برای مواد غذایی می باشد.

ISO 31000 (مشاور اخذ ایزو )

ایزو 22000(سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی )

ایزو 18001 (سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی )

ایمنی ,مدیریت ,غذایی ,مواد ,زنجیره ,سیستم ,مدیریت ایمنی ,مواد غذایی ,در زنجیره ,سیستم مدیریت ,کنترل خطرات ,سیستم مدیریت ایمنی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هتل های مشهد قرارگاه فرهنگی انتظار امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف راهنمای جامع ثبت و خرید دامنه و دامین (کام و ir) جبهه فرهنگی راویان فتح بهترین شرکت طراحی سایت در تهران فروش فایل پی دی اف شرکت آژمان دیزاین زنان نام آور ایرانی اسکرچ فروش محصولات پلی یورتانی